Maling af body

Som udgangspunkt, vil jeg fortælle, at Niels Elmholt har sagt til mig, at jeg ikke kan male!!!!
Så er i advaret! Jeg maler dog alligevel, men normalt kun til mig selv.
Før man går igang med bemaling, er der lige lidt research arbejde. Til denne bemaling, har jeg ladet mig inspirere af En gruppe 5 bil, nemlig Mampe Caprien, med mit eget lille twist.
HUSK, en Lexan body males indvendig!!!
Når man har fundet ud af hvordan resultatet skal være, er det tid, til at vaske body i opvaskemiddel indvendig, og bagefter tørre body.

Dernæst skal rude, hjul og lygte afmaskning monteres, vær omhyggelig med at få evt. luftbobler klemt ud, kør langs med kanter med en negl, eller bedre, hvis man har en glaspind som den der bruges til at gnide Letraset bogstaver over med, vær meget omhyggelig, hvis man ikke gør det ordentlig, kan man være sikker på at malingen flyder ind under afmaskningen.

Så er det frem med afmaskningstape i forskellige bredder.
Først var det min mening at anvende udklippede stykker fra den store rulle med afmaskning, men det var ikke ideel til rundinger, så om igen, med tape.


HUSK! Mørkeste farve skal sprayes på først!!!

Efter endt afmaskning, er det tid til mørkeste farve, i dette tilfælde sort.
HUSK ! Let spray, lad tørre, og let spray igen indtil det dækker.

Første farve påført, og desværre er der sluppet noget uden om afmaskning, øv.

Nå men efter en hurtig tørring på med næst mørkeste farve.

Og så fremdeles indtil alle farver er påført.

Mit resultat er ikke overvældende, den orange ville jeg undlade en anden gang, det er ikke altid at det man forstiller sig i hovedet, ser godt ud når det rammer karosseriet.
Men ingen grund til at holde sig tilbage, prøv jer frem.
De Lexan farver jeg har brugt, er RC car colors, købt hos hobby-direkt.dk, dvs, jeg bor 5 min. Gang fra butikken så jeg trisser hen i butikken, og får en snak med indehaver, som iøvrigt har arvet butikken, efter sin far, som tilbage i 1968, var en af dem som købte en aktie, som dengang muliggjorde at AMK, som klubben degang hed, kunne bygge deres 6 sporede bane i kælderen til Annebergvej 14.