LMP24 race i Randers. m.m.

Randers klubben lagde bane og lokaler til fredag aftens LMP24 Endurance race den 21. september, der var igennem hele aftenen en afslappet og hyggelig stemning, ikke uventet, var det de 2 lokale esser, Mogens Hejlesen og Carsten Øland, som førte an med hurtig kørsel på Randers banen, Peter Larsen, havde fået skruet en meget velkørende bil sammen til Lowflyers, og de havde ind imellem held med at stresse de lokale, og endte da også på andenpladsen, foran Torben Andersen og Bjarne Jørgensen, 4’er blev Curleys Helte, Kim Maslak, havde en debutant med, som gjorde det godt. Sidst blev Team NM, som havde diverse uheld undervejs.

Mellem de 2 gennemkørsler, blev der hygget med kaffe og Othello lagkage og Toscana tærte, uhm !

Under træningen, var der lejlighed, til at prøve et LMP24 udviklingsprojekt. Projektet var aftenen før blevet afprøvet i Aalborg, men nu skulle det prøves på en mindre og mere kringlet bane. Alle var enige om at det gav en mere kørbar bil! Så der vil blive arbejdet videre med projektet, men det vil ikke finde vej til serien, før årsskiftet, mere her om senere.Thanks for testing Gutenberg!

?

Spændende LMP24 løb i Blovstrød

3.545 thoughts on “LMP24 race i Randers. m.m.